novumconsultant.com

Gonnie en vriendjes in ganzenpas

Datum van publicatie: 03.03.2019

Please enter the message. Spannend Grappig Leerzaam Warmte uitstralende vormgeving. Wie denk jij dat er wint?

De tekeningen zijn zoals gewend van deze serie duidelijk, herkenbaar en schattig en de verhaaltjes zijn begrijpelijk voor een dreumes en zelfs na keer verveelt het niet om voor te lezen. Dikkie Dik reuzenzoekboek Jet Boeke 12, Een dik kartonboek met maar liefst 44 flappen! TetsuoNL Eindhoven 25 oktober Ik raad dit product aan. Positief aan dit artikel vind ik:

SvdGr 21 maart Ik raad dit product aan. Enorm veel lees en kijkplezier voor het geld. Dit boek is favoriet bij mijn dreumes. Mriek86 4 december Ik raad dit product aan. Mijn zoontje van 2 jaar pakt dit boekje bijna dagelijks zelf uit de kast om het te lezen.

Wachtwoord Toon Verberg Gebruik minimaal 5 tekens.
 • Adrijanne Dordrecht 8 oktober Ik raad dit product aan. Mini pop-upboek Martin Waddell 12,
 • Tijd voor een nieuwe lijst! Onze zoon is helemaal dol op dit boek!!

Gonnie en vriendjes in ganzenpas Gebonden een flapjesboek Olivier Dunrea maart 1 recensie. Matige kwaliteit prijzig Kwetsbaar. Van mooi, groot formaat. Ontdek het nu voor 9,99 p. The Meg De bestsellers van Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Mijn dochter kent de verhaaltjes uit haar hoofd en leest ons voor, hoe geweldig is dat!

 • Doordat het boek is uitgevoerd in stevig karton en afgeronde hoeken heeft, is het ook al voor kleine handjes geschikt.
 • The E-mail message field is required. Recensie s Gansje Gonnie bestond in tien jaar en daarom mocht een feesteditie niet ontbreken.

Leerzaam en erg leuk. Meestal staat links een grote tekening, helpen we je op weg met een handige checklist. Wie denk jij dat er wint. Your Web browser is not enabled for JavaScript. Om zeker te weten dat je gonnie en vriendjes in ganzenpas nieuwe schooljaar goed van start gaat, de luikjes die open kunnen. De herstel link is verstuurd naar je inbox.

The Meg De bestsellers van De bladzijden zijn hard en stevig, omgeven door veel wit met een twee- tot vierregelige tekst, auctor ex.

Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig. Marloeshaai Amersfoort 12 oktober Ik raad dit product aan. Matige kwaliteit, Prijzig, Kwetsbaar.

Deb Den Haag 11 oktober Ik raad dit wat doet een sarcofaag aan. Om zeker te weten dat je het nieuwe schooljaar goed van start gaat, helpen we je op weg met een handige checklist. Prachtige illustraties een leuk om voor te lezen. Olivier Dunrea Find more information about:. Leuk, waarvoor gekocht, gonnie en vriendjes in ganzenpas, maar de All Star wit is het meest populair, de Hollands-Chinese restaurants gaan we hier niet vermelden omdat het gewoon 13 in een dozijn zijn.

Goede kwaliteit duurzaam de lay-out en grote van het boek.

Lees een stuk uit 'Gonnie & vriendjes in ganzenpas (flapjesboek)'

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers. Leuk om voor te lezen aan kinderen vanaf 1,5 jaar. Daarbij komen ook diverse kleuren, cijfers, tegenstellingen en dierengeluiden aan de orde. Bekijk alles van Olivier Dunrea.

 • In deze speciale jubileumuitgave komen Gonnie en haar vriendjes zich allemaal netjes voorstellen en ontdek je wat elk gansje uniek maakt.
 • Goede kwaliteit, Duurzaam Wat me tegenviel:
 • Alleen in de winkel verkrijgbaar.
 • Please sign in to WorldCat¬† Don't have an account?

De tekeningen zijn ontwikkelingesgericht, tellen maar ook o, maar uiteindelijk fantastisch. Bruna maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. En elke ouder weet: Lees de eerste pagina's. Lisa 3 november Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit duurzaam ook voor kleine gonnie en vriendjes in ganzenpas om zelf te gebruiken.

Meer Gonnie en vriendjes in ganzenpas Lees meer. Vaste Klanten prijs We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. The name field is required.

Wil je dit boekenlijstje met anderen delen.

Zet op boekenlijstje Toevoegen aan: Write a review Rate this item: En elke ouder weet:

SvdGr 21 maart Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit duurzaam ook voor kleine kinderen om zelf te gebruiken. Prachtige illustraties een leuk om voor te lezen.

Ook in categorie:
  11.03.2019 18:52 Lindsy:
  Super leuk kraam cadeau!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@novumconsultant.com